Terug

  • 100% aanbevolen door klanten!
  • Laagste prijs garantie!
  • Volledige fabrieksarantie!

Over ons

Kokendwaterkraanspecialist is inmiddels al meer dan 5 jaar dé specialist voor Quooker kranen.

Wij zijn aangesloten bij Webshopkeurmerk en Veiligbesteld en werken dus ook volgens de normen en eisen van deze keurmerken, bovendien zijn onze algemene voorwaarden opgesteld door Webshop Keurmerk. De betalingen lopen via de gerenommeerde betaalprovider Mollie, betaal veilig met ideal, paypal of creditcard.

Service en kennis van de producten is kenmerkend voor onze organisatie. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met Quooker kranen en staan voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van uw Quooker, wij kunnen u hier alles over vertellen en beantwoorden al uw vragen of zoeken het voor u uit als de informatie niet direct voorhanden is.

Door onze goede contacten bij de fabrikanten en leveranciers kunnen wij u altijd voorzien van de juiste informatie zoals specificaties, maattekeningen, afbeeldingen en kunnen wij u altijd de beste aanbieding doen voor de gewenste artikelen. leveringen vinden plaats in heel Nederland en België.

Wij zijn de onbetwiste specialist voor Quooker kokendwaterkranen en kunnen u deze dan ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden en leveren veelal uit eigen voorraad. Dus altijd de beste prijs en snel in huis!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box