Terug

  • 100% aanbevolen door klanten!
  • Laagste prijs garantie!
  • Volledige fabrieksarantie!

Verzenden & retourneren

Verzendkosten
Bij ons betaalt u geen verzendkosten. Alle producten worden gratis verzonden.

Bezorging van uw bestelling
Wij verzenden met PostNL en Transmission, beide versturen een email met track&trace code, hiermee kunt u de aflevering volgen zodat u weet wanneer de bestelling zal worden bezorgd.Deze email ontvangt u meestal aan het begin van de avond nadat de bestelling is ingepakt en opgehaald door de bezorgdienst.

Artikel retourneren of ruilen? 
U wilt een product terugsturen? Stuur ons email met uw verzoek. U ontvangt van ons instructies voor de retourzending of omruiling.

Bestelling beschadigd of incompleet geleverd?
Wij streven altijd 100% klanttevredenheid na, helaas kan er soms iets mis gaan bij uitlevering. Meld dit z.s.m. aan ons, wij zullen er alles aan doen om snel een passende oplossing te bieden en de overlast te beperken, uiteraard betalen wij deze kosten.

Retourkosten
Bij een beschadigd of verkeerd geleverd artikel vergoeden wij de kosten voor de omruiling, Wilt u een product zelf terugsturen dan zijn deze kosten voor eigen rekening.

30 Dagen Zichttermijn
U mag altijd de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Retourgestuurde artikelen moeten ongebruikt, compleet en voor zover mogelijk in originele verpakking worden geretourneerd. Na ontvangst van de retourzending zal deze worden verwerkt en binnen 7 dagen worden terugbetaald via onze betaalprovider Mollie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box